my nick name ^_^

my nick name ^_^

Friday, 15 March 2013

CUCI BLOG

ASSALAMUALIKUM...

Dah lama sangat2 dah tak bukak blog ni.. Dah berhabuk, bersarang.  Entah kenapa malam ni mata tak ngantuk2 lg nak tido.  Jam dah pukul 3.15 pagi dh.  Macam mana leh terfikir nak bukak blog pun tak tau la.. Mungkin sebab haz bukak blog kot kat kelas software semalam. (",)  Nak layan FB dah tak tau nak wat apa. Bukan ada yang chat pun, nak update status terbaru or yang merepek2, That's not my STYLE!.  

Sebelum tulis post yang tak sepanjang mana ni, ada la jugak jenguk post member2 blog yang lain..  Wah!! salute la dengan korang semua.. Berblog bagai,  but i really appreciate and proud with you all.. ^_^   Dalam banyak2 post yang dibaca tu, ada yang sedih, romantik, happening dan macam2 la.

So, agak2 ok tak kalo stop sampai sini je??  Yela,, dah tak tahu nak tulis apa..  haha.. Al-maklum la jenis yang tak banyak cakap, bukan yang sporting, creative n gila2..  What so ever, gudnite you all.  Have a sweet dream and slept tight.  


                                "it's been a long day, so time to say goodnight"

da da......  :)





1 comment: