my nick name ^_^

my nick name ^_^

Friday, 12 April 2013

FINISH MY SEMESTER 4

ASSALAMMUALIKUM...

Apa khabar semua?  Harap semua sihat-sihat je la kan..  Sepanjang dua minggu dalam bulan April ni, agak sibuk sikit... yela, dengan exam bagai.  Tapi, Alhamdulilah...... kertas exam dah selamat dijawab dan exam pun dah habis.. Tapi waktu dok tulis post ni, masih ada kat UiTM lagi.. hehe... malas sikit nak rushing2 balik awal-awal.... So, tinggal doa untuk result yang ok dan dalam hati ni memang nak lagi title Dean List tu.. huhu....  Harap-harap la dapat lagi.. InsyaAllah.  Amin.... 

Kat sini nak cerita sikit la tetang memori-memori di semester 4 ni.. hehe... bukak kenangan lalu... hoho...  Pertama sekali memang rasa sangat-sangat kat hati ni yang kelas 4D dah macam family... Semester 4 la rasanya banyak berlakunya interaksi, komunikasi dan semua "si" la kata kan...  Rasanya makin rapat dan kalau tak cukup rapat, harap dapat dirapatkan dan kalau dah rapat mulanya tapi jadi tak rapat harap dapat rapat semula.. huhu..  Berbelit-belit ayat ni.. Buat semua kawan-kawan 4D, harap korang semua berjaya, cuti semester ni jaga diri korang, dan nak mintak maaf semua kesilapan dari patik yang tak berapa nak peramah ni... Ampun ye??

Bla.. bla... bla.... nak cerita jugak la kan... Sebenarnya hati ni nak sangat mencemar duli menghadiri majlis perkahwinan Miss Ima... huhu..... Saya nak makan nasi minayak!!!!  Tapi sayang beribu kali sayang..... Orang Selangor jauh dah dengan Perak ni..  rasanya memang tak dapat la nak rasa makanan kenduri kahwin Miss Ima dan tengok Miss Ima bersanding..  and plus nak tepung tawar sekali... Renjis2 gitu... haha.... For Miss Ima... "Congratulation for your weeding coming soon.. Hope you will get son quickly, happy ending and be a good wife and mom...Miss u!!!"

Lastly,, hope our happiness will still with us.. and that's all from me for this moment.. please I beg u please remember me in your mind...  :) 


~we are together~



No comments:

Post a Comment